Afdekvlies bouw

Afdekvlies bouw

Tijdens bouw- en afbouwwerkzaamheden, verhuizingen en renovaties moet uw vloer goed beschermd zijn tegen beschadiging en vuil. Afdekvlies bouw is dan de ideale oplossing om uw vloer onbeschadigd en schoon te houden, of het nou gaat om laminaat, tegels, vloerbedekking, beton of natuursteen. Door de sterke vezelstructuur is afdekvlies extra sterk en zal dit uw vloer optimaal beschermen tijdens een grote of kleine verbouwing.

Afdekvlies is het meest gebruikte afdekmateriaal, en dat is natuurlijk niet voor niets! Afdekvlies bouw komt in elke bouw situatie wel van pas. Echter is niet elke situatie waarvoor afdekvlies gebruikt wordt hetzelfde, daarom bieden wij speciaal stucloop aan in diverse varianten.

Beste kwaliteit, scherpste prijs

Hoeveel vierkante meter moet er afgedekt worden? Hoe sterk moet het afdekvlies zijn? Welke kleur? Wij bieden verschillende soorten afdekvlies bouw in diverse maten, diktes en kleuren aan. Bovendien kunt u kiezen of u één of beide zeiden PE-gecoat wilt hebben. Als de afdekvlies aan beide PE-gecoat is, betekent dat het afdekvlies vochtdicht is. Aan één zijde PE-gecoat betekent dat het afdekvlies niet volledig vochtdicht is.

Als groothandel bieden wij een uitgebreid assortiment aan soorten afdekvlies bouw aan. Hierdoor vindt u altijd wel wat bij u past. Deze vele opties en de oneindige combinaties zijn bij Covertech verkrijgbaar in de beste kwaliteit voor de scherpste prijs! Welk product u ook uiteindelijk kiest, de prijzen zijn altijd scherp! Wij leveren direct vanuit de fabriek, waardoor u veel minder betaald!

Meer informatie over afdekvlies bouw?

Wij helpen u graag met alles op het gebied van afdekvlies bouw. Voor advies of meer informatie bent u bij stucloop groothandel Covertech aan het juiste adres. Neem contact met ons op of vul het contactformulier op onze site in, dan kijken wij wat we voor u kunnen betekenen.

Contact aanvraag