Afdekvlies schilder

Afdekvlies schilder

Bent u op zoek naar afdekvlies schilder om uw vloer schoon te houden tijdens schilderwerkzaamheden? Dan bent u bij Covertech aan het juiste adres. Wanneer het plafond geschilderd wordt met latex voorkom je enigszins niet dat de rol gaat spatten. Het afdekvlies vangt de spatten op en uw vloer blijft keurig schoon. Ook tijdens andere schilder werkzaamheden is afdekvlies van toepassing, denk hierbij aan het schilderen van deuren, kozijnen en wanden.

Afdekvlies is het meest gebruikte afdekmateriaal, en dat is natuurlijk niet voor niets! Een afdekvlies komt in elke situatie wel van pas. Echter is niet elke situatie waarvoor afdekvlies gebruikt wordt hetzelfde, daarom bieden wij speciaal afdekvlies schilder aan.

Beste kwaliteit, scherpste prijs

Hoeveel vierkante meter moet er afgedekt worden? Hoe sterk moet het afdekvlies zijn? Welke kleur? Wij bieden verschillende soorten afdekvlies schilder in diverse maten, diktes en kleuren aan. Bovendien kunt u kiezen of u één of beide zeiden PE-gecoat wilt hebben. Als het afdekvlies aan beide PE-gecoat is, betekent dat dat het afdekvlies vochtdicht is. Aan één zijde PE-gecoat betekent dat het afdekvlies niet volledig vochtdicht is.

Als groothandel bieden wij een uitgebreid assortiment aan soorten afdekvlies aan. Hierdoor vindt u altijd wel wat bij u past. Deze vele opties en de oneindige combinaties zijn bij Covertech verkrijgbaar in de beste kwaliteit voor de scherpste prijs! Welk product u ook uiteindelijk kiest, de prijzen zijn altijd scherp! Wij leveren direct vanuit de fabriek, waardoor u veel minder betaalt!

Meer informatie over afdekvlies schilder?

Wij helpen u graag met alles op het gebied van afdekvlies schilder. Voor advies of meer informatie bent u bij stucloop groothandel Covertech aan het juiste adres. Neem contact met ons op of vul het contactformulier op onze site in, dan kijken wij wat we voor u kunnen betekenen.

Contact aanvraag