Goedkoopste afdekvlies

Goedkoopste afdekvlies

Bent u op zoek naar het goedkoopste afdekvlies? Voor een uitgebreid assortiment aan scherp geprijsd afdekvlies bent u bij Covertech aan het juiste adres! Bij ons kunt u terecht voor vele verschillende soorten stucloper in diverse lengtes, diktes en breedtes. Wij leveren zowel aan particulieren als bedrijven.

Stucloper is het meest gebruikte afdekmateriaal, en dat is natuurlijk niet voor niets! Een stucloper komt in elke situatie wel van pas. Echter is niet elke situatie waarvoor afdekvlies gebruikt wordt hetzelfde.

Beste kwaliteit, scherpste prijs

Hoeveel vierkante meter moet er afgedekt worden? Hoe sterk moet het afdekvlies zijn? Welke kleur? Wij bieden verschillende soorten afdekvlies in diverse maten, diktes en kleuren aan. Bovendien kunt u kiezen of u één of beide zeiden PE-gecoat wilt hebben. Als de stucloper aan beide PE-gecoat is, betekent dat dat het afdekvlies vochtdicht is. Aan één zijde PE-gecoat betekent dat het afdekvlies niet volledig vochtdicht is.

Als groothandel bieden wij een uitgebreid assortiment aan soorten afdekvlies aan. U kunt bij ons verschillende soorten afdekvlies vinden. Elke combinatie is mogelijk! Hierdoor vindt u altijd wel de stucloper die bij u past.  Deze vele opties en de oneindige combinaties zijn bij Covertech verkrijgbaar in de beste kwaliteit voor de scherpste prijs! Welk product u ook uiteindelijk kiest, de prijzen zijn altijd scherp! Wij leveren direct vanuit de fabriek, waardoor wij u de goedkoopste afdekvlies kunnen bieden!

Meer informatie over ons goedkoopste afdekvlies?

Wij helpen u graag met alles op het gebied van afdekvliezen. Voor advies of meer informatie bent u bij groothandel stucloper Covertech aan het juiste adres. Neem contact met ons op of vul het contactformulier op onze site in, dan kijken wij wat we voor u kunnen betekenen.

Contact aanvraag