Groothandel afdekvlies

Groothandel afdekvlies

Bent u op zoek naar een groothandel afdekvlies? Covertech is de groothandel die u zoekt! Wij hebben een uitgebreid assortiment aan verschillende soorten afdekvlies in diverse lengtes, diktes en breedtes. Wij leveren zowel aan particulieren als bedrijven.

Afdekvlies is het meest gebruikte afdekmateriaal, en dat is natuurlijk niet voor niets! Een afdekvlies komt in elke situatie wel van pas. Echter is niet elke situatie waarvoor afdekvlies gebruikt wordt hetzelfde. Het is dus belangrijk dat u bij groothandel afdekvlies terecht kunt voor alle soorten afdekvlies!

Elke combinatie is mogelijk!

Als groothandel afdekvlies bieden wij een uitgebreid assortiment aan soorten afdekvlies aan. U kunt bij ons verschillende soorten afdekvlies vinden. Elke combinatie is mogelijk! Hierdoor vindt u altijd wel het afdekvlies die bij u past.

Hoeveel vierkante meter moet er afgedekt worden? Hoe sterk moet het afdekvlies zijn? Welke kleur? Als groothandel afdekvlies bieden wij stuclopers in diverse maten, diktes en kleuren aan. Bovendien kunt u kiezen of u één of beide zeiden PE-gecoat wilt hebben. Als de afdekvlies aan beide PE-gecoat is, betekent dat dat het afdekvlies vochtdicht is. Aan één zijde PE-gecoat betekent dat het afdekvlies niet volledig vochtdicht is.

Deze vele opties en de oneindige combinaties zijn bij Covertech verkrijgbaar in de beste kwaliteit voor de scherpste prijs! Welk product u ook uiteindelijk kiest, de prijzen zijn altijd scherp! Wij leveren direct vanuit de fabriek, waardoor u veel minder betaalt!

Meer informatie over Covertech als groothandel afdekvlies?

Wij helpen u graag met alles op het gebied van stuclopers. Voor advies of meer informatie bent u bij groothandel afdekvlies Covertech aan het juiste adres. Neem contact met ons op of vul het contactformulier op onze site in, dan kijken wij wat we voor u kunnen betekenen.

Contact aanvraag