Renovatie stucloop

Renovatie stucloop

Tijdens bouw- en afbouwwerkzaamheden, verhuizingen en renovaties moet uw vloer goed beschermd zijn tegen beschadiging en vuil. Renovatie stucloop is dan de ideale oplossing om uw vloer onbeschadigd en schoon te houden. Of het nou gaat om laminaat, tegels, vloerbedekking, beton of natuursteen. Door de sterke vezelstructuur is stucloop extra sterk. Dit zal uw vloer optimaal beschermen tijdens een grote of kleine renovatie.

Stucloop is het meest gebruikte afdekmateriaal, en dat is natuurlijk niet voor niets! Renovatie stucloop komt in elke bouw- en renovatiesituatie wel van pas. Echter is niet elke situatie waarvoor stucloop gebruikt wordt hetzelfde, daarom bieden wij speciaal stucloop aan in diverse varianten.

Uitgebreid assortiment

Hoeveel vierkante meter moet er afgedekt worden? Hoe sterk moet de stucloop zijn? Welke kleur? Wij bieden verschillende soorten renovatie stucloop in diverse maten, diktes en kleuren aan. Bovendien kunt u kiezen of u één of beide zeiden PE-gecoat wilt hebben. Als de stucloop aan beide PE-gecoat is, betekent dat het vochtdicht is. Aan één zijde PE-gecoat betekent dat het niet volledig vochtdicht is.

Als groothandel bieden wij een uitgebreid assortiment aan soorten renovatie stucloop aan. Hierdoor vindt u altijd wel wat bij u past. Deze vele opties en de oneindige combinaties zijn bij Covertech verkrijgbaar in de beste kwaliteit voor de scherpste prijs! Welk product u ook uiteindelijk kiest, de prijzen zijn altijd scherp! Wij leveren direct vanuit de fabriek, waardoor u veel minder betaalt!

Meer informatie over renovatie stucloop?

Wij helpen u graag met alles op het gebied van renovatie stucloop. Voor advies of meer informatie bent u bij groothandel stucloper Covertech aan het juiste adres. Neem contact met ons op of vul het contactformulier op onze site in, dan kijken wij wat we voor u kunnen betekenen.

Contact aanvraag